En vision växer fram

Vi söker kulturintresserade för framtidens kulturhus

Film

Allt sedan 1930-talet och fram till 1990-talet har det varit biograf här. Vi söker en filmintresserade som vill ta vid och fortsätta filmtraditionen. Vi behöver en driven person som är beredd att leda filmverksamheten.

Läs mer

Konst/konsthantverk

Vi vill skapa en plats för konst och utställningar. För detta behöver vi ett team av konstintresserade.

Läs mer

Musik

Vi har bestämt oss – vi ska bygga Norrlands coolaste musikscen. Vi tänker sätta Husum på musikscenskartan och vi ska leverera. Nu söker vi teamet bakom morgondagens framgångssaga.

Läs mer

Samtal, litteratur och föreläsning

Med samtalsserien ”Nyfiken på” har Anki Berg redan skapat historia. Under trevliga former träffas nyfikna människor för att lyssna på och kanske delta i samtalet med en Grundsunda-personlighet. Anki leder verksamheten men behöver ett par personer som vill arbeta med liknande arrangemang framåt.

Läs mer

Teater och dans

Örnsköldsviks största scen med sin magnifika salong har bjudet på många föreställningar genom åren. Nu bygger vi en ny era av teater och behöver ett engagerande team som vill vara möjliggörare.

Läs mer

Scenmästare

Vi söker scenmästare för att utveckla och leda arbetet kring scen och salong. Uppgiften är ideell och sker i nära samarbete med kulturhuschefen.

Läs mer

Ett kulturhus för alla

Upplev

Ta del av kultur i den form du uppskattar

Skapa

Delta i någon verksamhet

Möjligör

Anslut dig till vårt team av volontärer