Säsongsavslutning Nyfiken på

Vårens succéserie Nyfiken på avlsutas den 15 maj med den efterlängtade gästen Caroline Kempe. Caroline Kempe, entreprenör som satsar på besöksnäringen och bygger nytt i Salusand. Hur förhåller hon sig till sina förfäders gärning i Husum för etthundra år sedan när de satsade på sågverks- och pappersmassaindustrin, och hur ser hon på sin roll idag?

Nyfiken på inledes i januari när vintern hade ett stadigt grepp om oss så till den grad att gästen inte ens kunde komma fram i snön. Bättre gick det i februari då vi gästades av den nyblivne Grundsundabon Per Lindberg. I mars var det Pia ”Fröken Grön” Perssons tur att dela sin berättelse, vi fick lyssna till livets med och motgångar och hennes passion för blommor. I april gästades vi av inflyttade Linda Hörnfeldt som tog oss med in i ett av den digitala världens nya yrken. Höstens planering är redan igång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *