Barn-TV-favoriten Yankho kommer till Husumgården

När Yankho, känd från Barn-TV, ger sig ut på Norrlandsturné med föreställningen Pop-up med Yankho blandas lek, sång, magi och dans till ett härligt virrvarr av skratt. Yankho kommer till Husumgården den 19 april.

Pop-up med Yankho är en familjeföreställning där Yankho med sin charmiga stil bjuder publiken, ung som gammal, på förstklassig underhållning. Under ledning av hans trygga hand färdas vi med värme och humor mellan lek, sång, magi, dans, och ren galenskap! Allt i ett enda härligt virrvarr av skratt å förtjusning!

Yankho bjuder garanterat också på en och annan Drakdans!

– Varje föreställning – varje plats, varje publik – är unik, det är det som är så häftigt! När det oväntade händer, blir det så så kul! Sånt älskar jag!, säger Yankho.


Yankho Kamwendo har över 15 års erfarenhet av barn-TV och har en självklar scenpersonlighet. Han är ett välkänt ansikte både för små och stora barn.
Yankho lägger stor vikt vid närheten till sin publik. Efter föreställningen träffar han gärna sin publik för fotografering, prat och allmänt kramkalas. “Tillsammans – Alla ska få vara med” är några av hans ledord.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *