Premiär för ”Nyfiken på” onsdag 17 januari

Vid fyra tillfällen i vinter och vår bjuder vi in till kafékvällar andra onsdagen i varje månad – vi kallar det ”Nyfiken på”. Dörrarna öppnas kl 18.00 och då finns kaffe och enklare fika till försäljning. Klockan 18.30 välkomnas kvällens inbjudna gäst med koppling till Husum/ Grundsunda. Publiken får lyssna till samtal om livsöden, platsers betydelse, historia, drömmar och framtid. Därefter bjuds publiken in att ställa egna frågor. Vi avslutar senast kl 19.30. Notera! Det går finfint att åka buss från hållplats Husumgården mot Örnsköldsvik efter programmets slut. Avgångstid kl 19.35 från Resecentrum. Evenemanget har fri entré, men boka gärna plats i förväg!

Premiärgäst är Örnsköldsviks Allehandas chefredaktör Sandra Bygden Shameh. Den 21 februari gästas vi av Pär Lindberg, VD Rodret och den 13 mars av Pia ”Fröken Grön” Persson, företagare. Vårens sista samtal blir den 17 april. Vi möts på Husumgården!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *