Volontärer sökes

Vill du hjälpa till att skapa framtidens kulturhus. Inga förkunskaper krävs, det finns en plats för alla och din intresseanmälan är inte bindande. Fyll i dina uppgifter och vad du är intresserad av så kontaktar vi dig. Uppdraget är ideellt och med fördelar som att få fribiljetter till event, särskilda volontärsträffar och när du tjänstgör ingår gratis fika och ibland efterfest.

Publikvärd
Gillar du mötet med människor och att ge service då är rollen som publikvärd något för dig. Uppgifterna varierar beroende på evenemang men vanligt förkommande uppgifter är biljettavisering, garderob och att finnas i salongen för att hjälpa publiken tillrätta och skapa trygghet. Som publikvärd ansvarar du och din grupp för utrymning och första hjälpen om så behövs.

Runner
Gillar du att arbeta fysiskt och är något av en problemlösare då är detta en uppgift för dig. Du och ditt team kommer tillsammans med scenmästaren ansvara för att scenen är anpassad avseende teknik och rekvisita. Vid gästande produktioner innebär det att vara behjälplig vid in- och utlastning och assistera den gästande produktionen. Då det förekommer tunga lyft behövs en god kondition samt skor med stålhätta. Beroende på intresse och färdighet kan du lära dig mer om olika tekniska system på teatern.

Servering
Gillar du köksgöromål och att sälja fika då kan detta vara din plats.

Alla volontärer får grundläggande kunskaper i säkerhet och första hjälpen. Som volontär omfattas du av olycksfallsförsäkring under tjänstgörande tid.

Förnamn

Efternamn

E-post

Mobilnummer

Ålder

Intresse

Meddelande