Julmys för hela familjen

Det är nu endast korta steg kvar till vår efterlängtade juletid. Som rivstart bjuder vi på Husumgården, tillsammans med Mångkulturellt Centrum, Örnsköldsviks Kommun och Svenska Kyrkan, in till ett subventionerat julmys för hela familjen. Det utlovas ett stort buffébord med god julfika, enklare förtäring, julmust, glögg och mycket därtill. Lussebullar, pepparkakor, ädelost, dopp i grytan, julchoklad och mycket mer.

Utöver gott fika kommer vi att bjudas på härlig musikunderhållning. Vi kommer även, för kanske första gången, att anordna ett ”Open stage”. Det innebär att du, dina kompisar, din farmor, ja allihop (!) – får en möjlighet att skapa kvällen. Kanske vill du sjunga en sång, dansa, läsa en dikt eller dra ett roligt skämt? Tillsammans skapar vi en god stämning!

För barnen har vi ordnat ett trevligt julpyssel i vår vackra galleria. Dessutom kommer tomten och besöker oss och delar ut julklappar till alla barnen!

Arrangemanget är helt kostnadsfritt. Kom som du är och njut av ett härligt julmys på Husumgården! Vi håller öppet mellan 17.00 och 22.00. Musikunderhållning utlovas vid flera tillfällen under kvällen.

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi på Folkets Hus Husumgården.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *