Reflektion från Kulturdagarna

Nu är vi på plats igen på Husumgården för att jobba vidare som kulturbärare i Grundsunda. Vi (Robin och Jeanette) fick under en helg på Sandvikens Folkets Hus ta del av årets Kulturutbud, som presenterades av Folkets Hus & Parker. Vi fick uppleva flera teaterföreställningar (både för vuxna och för barn), operasång, aktuella utställningar, kommande turnéer och en hel del inspiration från landets engagerade föreningar!

Här nedan lägger vi in lite bilder från vår helg. Vi kommer nu sätta oss ner och se vad som kan vara aktuellt för Grundsunda. 

Ett stort tack till Sandvikens Folkets Hus, riksorganisationen Folkets Hus och Parker, alla härliga människor från föreningarna norr till söder och till er som aktivt arbetat med detta arrangemang. Vi är supernöjda och ser med spänning fram emot nästa års Kulturdagar!

Vi ses snart!

Robin Hörnkvist
Jeanette Åkerström

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *