En välbesökt julmarknad!

Årets julmarknad har ägt rum, här under lördagen den 3:e december. Arrangemanget var välbesökt med många glada besökare i varierade åldrar.

Under eftermiddagen möttes de av stämningsfull musik på parkeringen, marschaller längs med gården och glögg och pepparkakor i entrén. Vidare fick besökarna ta del av en trevlig marknad med kända rödlock, julbak, lotteri och annat smått och gott i stora A-salen. Mellan varven bjöd gospelkören United Joy på härliga gospeltoner med stort sväng och svängig rytm. Carin från Lions var årets konferencier.

I paviljongen stod våra glada engagerade från föreningen och serverade lussebullar, pepparkakor, skinkmackor med julmust, kaffe och te. Många valde att mysa in i atmosfären och ta sig ett gott julfika. Barnen kunde även i paviljongen passa på att fiska i fiskedammen, som klass 9A från Husumskolan arrangerade.

Vi vill passa på att gratulera Annika Sjöström som detta år fick motta Lions Club Höga Kustens Utmärkelse 2016. Motiveringen löd:

"Du ser möjligheter före hinder. Med stort hjärta och stort engagemang både med och för ungdomar har du visat detta. Ett tydligt exempel är Gatubarnsprojektet som du tillsammans med ungdomar på Röda Villan  lyckats genomföra på ett mycket förtjänstfullt sätt."

Eftermiddagen avslutades med den efterlängtade Lucian. Ett vackert luciatåg med elever från Husumskolan, under ledning av Margot Boman Ögren, framförde luciasånger för en nästintill fullsatt A-sal. Lucian, med sina tärnor, fick efter scenframträdandet åka en trevlig häst-och-vagn-tur runt i Husum där många förväntansfulla människor vinkade från gator som fönster.

Stort tack säger vi från Folkets Hus Husumgården - och välkommen åter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *