Nystart 2023

Den 8 juni höll Folkets Hus Husumgården föreningsstämma. Efter sedvanlig genomgång av det gångna året valdes en ny styrelse bestående av Agnetha Alenius Madsen som ordförande samt Håkan Gunnarsson, Hans Asplund och Nille Kempe.

På efterföljande styrelsemöte fördelades rollerna, Håkan Gunnarsson vice ordförande och Hans Asplund kassör. Hans utsågs även till driftansvarig vilket omfattar fastighetsdrift och personalledning.

I slutet av juni avslutade Gertrud sin tjänst som servicevärdinna och under sommaren har Karin tackat ja till att arbeta hos oss. Vi önskar Gertrud många sköna pensionärsår och hälsar Karin välkommen till oss.

Styrelsens viktigaste mål är att Husumgården ska vara en öppen och inkluderande plats för kultur och möten. Tillsammans med vår fantastiska personal och ideella krafter ser vi nu framemot att ta oss an den uppgiften.

Väl mött på Husumgården!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *